Aidil Zafuan & Zaquan Adha

Keluarga Aidil Zafuan

Keluarga Zaquan Adha

LIKE jika suka :)

Rabu, 23 Januari 2013

Status Twitter Lisdawati Bukan Dituju Kepada Rita Rudaini

23 Januari 2013


Pelakon Lisdawati Nazaruddin yang juga isteri kepada pelakon Fauzi Nawawi telah menafikan sekeras-kerasnya bahawa status twitter yang disebarkannya pada pagi kelmarin adalah ditujukan buat pelakon Rita Rudaini.
Pada pagi 21 Januari yang tenang itu, ramai yang tertanya-tanya kepada siapa status di Twitter milik pelakon Lisdawati Nazaruddin ini ditujukan. Adakah ia ditujukan kepada Rita Rudaini? Andaian atau spekulasi  ini mungkin timbul selepas isu yang bergolak antara mereka sebelum ini.
@lisdawati15: Hope hati2 dgn berita fitnah melibatkan Fauzi Nawawi. Anything direct to polis report Bukan publisiti murahan or giler glamour.
Sebaliknya, pelakon yang berusia 34 tahun itu memberitahu bahawa status berkenaan sebenarnya ditujukan kepada seorang wanita (bukan selebriti) yang sekarang ini tidak henti-henti mengugut suaminya. Mmm… kes apa pulak ni? Ni mesti ada kes terbaru ni.
“Statement di Twitter tu bukan dituju kepada Rita Rudaini, tapi kpd orang lain. Status tu takde kena mengena dgn dia.” - Lisdawati
Begitulah lebih kurang penjelasan diberikan Lisdawati berhubung dengan kenyataaan yang dipaparkannya di Twitter pagi kelmarin sejurus dia kesal dengan tindakan individu tertentu yang dikatakan memfitnah suaminya, Fauzi Nawawi, 40 tahun.
Status Twitter itu tiada ada kena mengena langsung dengan pelakon Rita Rudaini. Buat masa sekarang Lisdawati tak dapat bagitau siapa gerangan orang tersebut. Namun, dia bukanlah artis seperti yang diramal oleh sesetengah pihak. Spekulasi dan maklum balas di beberapa buah blog dan halaman sosial menyaksikan ramai yang anggap kenyataan itu ditujukan kepada Rita Rudaini berikutan konflik yang melanda antara mereka bertiga.
Pasangan ini akan buat laporan polis dalam masa tedekat dan mereka tak nak menghebohkan perkara ini.
Apa-apa pun kita tunggu berita seterusnya selepas laporan polis dibuat nanti.
Lisdawati & Fauzi Nawawi

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...