Aidil Zafuan & Zaquan Adha

Keluarga Aidil Zafuan

Keluarga Zaquan Adha

LIKE jika suka :)

Jumaat, 30 Disember 2011

Dunia glamor artis

31 Disember 2011PEMAIN bola sepak kebangsaan, Mohd. Zaquan Adha Abd. Razak bertemu jodoh dengan pelakon popular, Ayu Raudhah.


ARTIS yang dilihat sentiasa dalam keadaan glamor turut merasai suka duka dalam mengharungi arena hiburan tanah air tahun ini.

Perkahwinan paling mahal tahun ini yang disandang oleh pasangan kontroversi Norman dan Memey telah menjadi topik utama dalam industri hiburan, tidak dilupakan juga beberapa artis yang turut mendirikan rumah tangga seperti Rebecca Nur Islam, Lan dari Kumpulan A to Z, Shaliza Mahmod, Sarah Raisuddin dan pasangannya Shuib Raja Lawak.

Turut melanda dunia hiburan apabila penulis novel Ombak Rindu, Fauziah Ashari mencetuskan kontroversi apabila tidak berpuas hati dengan bayaran royalti RM4,000 yang dibayar oleh penerbit novel itu, Alaf 21 Sdn. Bhd. selepas karyanya diadaptasi ke filem. Filem Ombak Rindu sehingga kini mencatat kutipan tiket sebanyak RM11 juta.

Lebih membanggakan Orkestra RTM telah dimasukkan dalam Malaysia Book of Records pada atas dasar orkestra tempatan paling lama bertahan iaitu selama 50 tahun.

Berita lanjut, sila rujuk edisi cetakan Utusan Malaysia atau langgani e-Paper di 
http://ebrowse.bluehyppo.com/utusan/index.asp

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...