Aidil Zafuan & Zaquan Adha

Keluarga Aidil Zafuan

Keluarga Zaquan Adha

LIKE jika suka :)

Jumaat, 21 Februari 2014

Foto : Ayu Raudhah Ke Mekah, Bawa Keluarga Tunai Umrah

22 Februari 2014

Foto : Ayu Raudhah Ke Mekah, Bawa Keluarga Tunai Umrah
Memandangkan sekarang merupakan musim menunaikan umrah, maka ramai jugalah selebriti tempatan yang mengambil peluang untuk turut melakukan ibadah.
Jika pasangan selebriti, Mizz Nina dan Noh serta Rabecca Nur Al-Islam sudah pun pulang dari mengerjakan umrah, kini giliran Ayu Raudhah pula menjejakkan kaki ke sana.
Untuk pengetahuan anda, pelakon dan juga adik kepada dramatis terkenal, Rozita Che Wan itu telah bertolak ke Jeddah sejak dua hari lepas.
Foto : Ayu Raudhah Ke Mekah, Bawa Keluarga Tunai Umrah
Zaquan Adha bersama ibu dan bapanya
Apa yang lebih manis, Ayu tidak hanya pergi berdua bersama suami tercinta tetapi kedua ibu dan bapa mertuanya juga dibawa bersama.
Dan tanpa disangka, pasangan ini turut terserempak dengan ahli perniagaan muda popular, Dato’ Aliff Syukri Terlajak Laris yang secara kebetulan mengikuti rombongan umrah yang sama dengan mereka.
Menerusi foto-foto di laman sosial, Ayu kelihatan cukup bertenaga dan ceria sepanjang berada di sana walaupun kini kandungan keduanya sudah memasuki usia enam bulan.
Semoga ibadah yang dilakukan oleh Ayu, Zaquan dan keluarganya diberkati dan mendapat umrah yang mabrur. Apapun jom tengok foto-foto mereka di bawah ini.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...