Aidil Zafuan & Zaquan Adha

Keluarga Aidil Zafuan

Keluarga Zaquan Adha

LIKE jika suka :)

Ahad, 27 Januari 2013

Tengku Fiella: Nazmi Faiz Kuat Cemburu & Saya Tidak Kenal Aidil Zafuan

28 Januari 2013


Rotikaya.com (RTKY) : Kenyataan Nazmi Faiz pagi tadi di Twitter …
Tengku Fiella (TF): Saya tidak pernah kenal pun Aidil (Zafuan) — Nazmi saya tidak tahu’lah, dia memang kuat cemburu dan kami sudah lama putus. Dia ada hubungi I semua tetapi I tak layan.
RTKY: Bila putus?
TF: Dua, tiga minggu lepas — kalau tidak silap.
RTKY: Bagaimana dengan dakwaan Nazmi Faiz yang mengatakan you adalah seorang kaki kikis & penipu?
TF: Kalau betul baik I minta mana mana Datuk taja hidup I, lagi baik.
Dia (Nazmi Faiz) mungkin tengah marah & tidak boleh terima hakikat yang kami sudah putus — dan kini dia libatkan semua orang termasuklah Aidil Zafuan pagi tadi.
Berkaitan Johan As’ari, dia merupakan abang kepada kawan I dan dia ada ucapkan happy birthday melalui Twitter dan I retweet — Nazmi terus cemburu kerana ingat I ada hubungan dengan Johan.
I kasihankan Aidil Zafuan apabila di’kaitkan kali ini. Isu dia dengan isterinya (Rita Rudaini) pun belum selesai bertambah pula dengan cerita yang di’bawa entah siapa siapa.
RTKY: Dalam ramai ramai lelaki. kenapa Aidil Zafuan yang di’kaitkan dengan you?
TF: Itu I tak tahu — ada bukti ke I jumpa Aidil atau pergi Johor? Jumpa atau kenal Aidil secara peribadi pun tidak pernah.
RTKY: Jadi, di’sini memang you menafikan semua yang di’tulis Nazmi Faiz pagi tadi?
TF: Ya. I terkejut bangun pagi pagi dengan berita sebegini. Dua tiga hari ini Nazmi ada hubungi I tetapi kerana I tak layan dia mula ugut untuk menulis macam macam pasal I di Twitter.
Dia siap beritahu I,”Baik kau angkat telefon atau aku akan tulis benda buruk pasal kau di Twitter” & saya terkejut yang dia betul betul buat.
Jangan ambil serius apa yang Nazmi Faiz tulis di Twitter kerana dia sendiri pun belum matang & mungkin dalam keadaan tertekan bermain dengan kelab di Portugal.
RTKY: Okay, terima kasih!

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...