Aidil Zafuan & Zaquan Adha

Keluarga Aidil Zafuan

Keluarga Zaquan Adha

LIKE jika suka :)

Isnin, 13 Ogos 2012

Rita Rudaini Terima SMS Ugutan Daripada Suami Kerana Melodi

14 Ogos 2012


Kerana kenyataannya di Melodi Ahad lepas, Rita Rudaini telah menerima SMS berbaur ugutan daripada suaminya, Aidil Zafuan. Menurut Rita, menerusi SMS tersebut, suaminya mengugut untuk memalukan Rita menerusi rancangan Melodi juga sebaik sahaja dia pulang daripada latihan di luar negara.
rita rudaini
Menerusi Melodi, Rita memberitahu yang sudah tertutup terhadap Aidil selain kecewa dengan sikap suaminya yang dilihat tidak matang dalam menguruskan rumah tangga. Rita juga memberitahu yang suaminya sudah termakan hasutan pihak ketiga sehingga menyebabkan keadaan rumah tangganya bertambah parah dan sukar untuk diselesaikan.
rita baru
Berkata kepada wartawan Mstar Online, Rita menjelaskan:-
Dia ada hantar mesej kepada Rita melahirkan rasa tidak puas hati dengan kenyataan Rita dalam Melodi hari ini (Ahad). Dia ugut nak malukan Rita dalam rancangan itu juga sebaik sahaja dia pulang daripada menjalani latihan bola sepak di luar negara. Bila dia cakap di Melodi, Rita tak kacau pun tapi bila Rita pula yang bagi kenyataan, kenapa dia nak sakit hati?
Makin lama makin mendalam kemelut rumah tangga Rita dan Aidil ini. Hari raya pun dah makin dekat. Apa kata kedua-duanya bermaaf-maafan dan segera menyelesaikan masalah mereka berdua. Lagi lama dibiarkan lagi teruk nampaknya. Tak gitu?

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...