Aidil Zafuan & Zaquan Adha

Keluarga Aidil Zafuan

Keluarga Zaquan Adha

LIKE jika suka :)

Rabu, 11 Januari 2012

(GOSIP) Rita Dan Zaquan Dilagakan Peminat?

12 Januari 2012


Kami telah menerima tip dari sesetengah pihak yang perang Twitter antara aktres Rita Rudaini dan adik iparnya, Zaquan Adha ialah berpunca dari salah seorang peminat yang bertanyakan soalan kepada Rita, kemudian melapor pula dan bertanya pada Zaquan, dan dia juga dikatakan pernah bertanyakan soalan pada isteri Zaquan, Ayu Raudhah. Mungkin tidak menyangka yang perbuatannya menyebabkan hubungan mereka berdua menjadi tegang, peminat tersebut telah membuat satu entri di blognya untuk meminta maaf:

Sekiranya anda tidak nampak, silakan klik di sini untuk membaca dengan lebih jelas. Peminat tersebut berkata dia mempunyai sebab untuk berbuat begitu, dan bukan untuk bersuka-suka, tetapi sebab itu mahu dirahsiakannya.
Bagi kami walau apa pun alasannya, sepatutnya anda menyedari yang perbuatan anda telah membuat perkara yang serius berlaku. Nama-nama yang terlibat di blog ini telah kami padam, tetapi kami pasti akan ada cara pembaca untuk mencari blog beliau (Twitternya sudah di privatekan) namun diminta untuk tidak menyerang atau mengutuk di blognya, kerana mungkin dia sudah sedar apa yang telah dilakukan.
Sebagai pengajaran, minatlah artis, tetapi biar ada batasnya.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...